Freelance opdrachten zijn welkom!

Als FREELANCER ben ik beschikbaar om uw team te vervolledigen in één van uw activiteiten/ praktijk/congressen.

Mijn blik op mijn werk is;

Wanneer we de natuur aanraken worden we schoon.
Mensen die vies zijn geworden door te veel beschaving, maken een wandeling in het bos, of een bad in de zee.

Het onbewuste betreden, jezelf betreden door dromen, is de natuur van binnenuit raken en dit is hetzelfde, dingen worden weer rechtgezet.
~ C.G. Jung

Ik ben dagdagelijks met spiritualiteit bezig. Niet de spiritualiteit waarvan iedereen denkt dat het spiritualiteit is, wel de energetische laag van spiritualiteit.

Van het aura naar de chakra’s naar de psyché, verbonden met de natuur.

Ik maak mala’s – dàt is mijn werk als ik niet met andere dingen bezig ben. Ik ben en blijf een kunstenaar, een boogschutter die ruimte, vrijheid en zielen voedsel nodig heeft.

Mijn werk – ik ben schrijver van deze materie – ik ben grafisch kunstenaar – gediplomeerd – en maak beelden van deze materie – ik ben vooral sterk verbonden met de natuur – de kleuren – geuren – edelstenen – en met tarot en ook Aura Soma, mijn werk is een recept dat ik ter plaatse maak voor iemand die voor me komt zitten en waarmee ik toevallig spreek.

Ik ben sterk ethisch gericht, ik werk nooit met mensen als ik zelf in een intense periode zit in mijn leven. Energetisch kan je dat niet maken, uw energie geef je door, altijd en die moet zo zuiver als kan zijn en omringt met veel liefde vanuit het hart.

Maar ik zit niet stil!

In de komende maanden gaat – de inzichtmakerij –  een vzw worden, hierin ga ik als freelancer aan de slag – ga ik Ka Sry mala makerij https://kasrymalamakerij.com/ in een kunstenaarsstatuut – op de markt brengen – en ga ik mijn verwerkingskunst – en dat mag je letterlijk nemen – in beeld neerzetten bij – Mellie Tilwood art https://mellietilwood.art/

Vanaf nu kan je me dus nog steeds volgen, als freelancer, kunstenaar en zeker als Ka Sry mala maker.

Bedankt en tot ziens.

Gepubliceerd door Elma Rosewood

Elma Rosewood 1973 is a life descriptor about self-awareness and spirituality Writers name Esther Cuyvers "In a world of magnets and miracles Forever and ever" - Pink Floyd Married, mom of a beautiful 10ner boy. Westie lover. Professionally I am mala maker at Ka Sry and tarot legger, writer and walker....

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: