Over

Ik ben vooral kunstenaar.

Mijn ouders gaven me een naam Esther, ik leef al 49jaar bijna met deze naam en een ASPERGER brein.

Jawel – boeiend hé –

Ik leef van passie, passie in alles wat ik doe.

Ik ben gepassioneerd door de natuur – we zijn vogelkijkers – & vooral door het gedrag van de mens.

Laat ik zeggen dat ik dagboeken vol geschreven heb – en dat mag je dus ook letterlijk nemen – over mijn levensbelevingen – die talrijk zijn op verschillende vlakken.

Life events noem ik ze op – ben ik wel normaal – vlak – als – hoe kom ik uit het diepe dal van CVS – en jawel – hoe krijg ik een kind vanuit vruchtbaarheidsbehandelingen – naar jawel – dju waarom die zwangerschapsverliezen – naar – wouw ik ga moeder worden op mijn 39ste van een mirakel – tot op mijn 44ste de diagnose – autisme – omdat ik me niet kon vinden in de HSP’s verhalen.

Toen ons mirakeltje – onze tiener – ook een pracht Asperger kind bleek te zijn ben ik me sinds toen gaan specialiseren in autisme – hoogbegaafdheid en hoog gevoeligheid.

Natuurlijk heb ik veel gewerkt en veel werk verloren omdat ik een kunstenaar ben met een Aspergerbrein is het gewoon niet éénvoudig om aan het werk te blijven.

In 2008 ben ik zelf begonnen aan een reis in de milieu en natuur educatie en heb dit gedaan binnen mijn eigen projecten, ontwerpen en materialen tot 2012 toen de zoon is geboren.

Toen kwam psycho -educatie in beeld en ben ik gewoon verder gegaan met mijn werk als educator/coach/trainer

Ik ben dus al vanaf 2008 bezig met educatie, ben in 2012 begonnen aan mijn studie – Jungiaanse diepte psychologie, heb verschillende lezingen gegeven over HSP, AUTISME, en nu sinds dit jaar 2022 ook mijn eerste boekjes daarover geschreven – EEF&B – model over energetische eigenheid en healing.

Ja passie dus.

Door de passie van wat ik doe ben ik mala maker geworden. https://kasrymalamakerij.com/ op mijn andere website kan je alle info vinden over mala’s.

Waarvoor ik sta?

dàt is heel simpel;

Wat mensen zeggen

Ik weet ondertussen dat jij mij eens volledig omver kan blazen en dat door de vragen die ik dan aan jou stel en het proces dat dan op gang komt, ik weer helemaal overeind kom. Met als gevolg een enorme sprong in mijn persoonlijke energetische groei.

Danielle Goossens – coach & accestrainer

Je bent en blijft een schrijfster

G. Geert


Laten we samen wat opbouwen.


Veel van mijn blogs kan je lezen op mijn https://www.linkedin.com/in/esther-cuyvers-728258227/

Ik blog al van 2006 onder de naam Elma Rosewood.

Deze blog komt in 2023 weer actief.