Welkom

De mogelijkheden zijn eindeloos, hoe kunnen we je helpen?

Je bent opzoek naar antwoorden.

Antwoorden op – hoe komt het dat ik me zo voel? Hoe komt het dat me dat is aangedaan? Hoe is het mogelijk dat me dit allemaal is overkomen? Waarom?

Of heb je vragen?

Over hoe het komt dat je zo gevoelig bent, over hoe het komt dat je lichaam in de knoop zit, over hoe het komt dat je je kind met autisme zo moeilijk kan laten luisteren, of anders om, dat je als ouder met je handen in je haren zit omdat je het niet meer weet wat je moet doen met je kind.

Autisme of niet.

Of heb je nood aan jezelf beter te leren kennen, op spiritueel vlak, energetisch vlak, op een heel kleurrijke en beeldende manier?

Net door onze aanpak kàn je snel een beeld krijgen waarin je kracht zit, je kwetsbaarheid en je talenten, om zo jezelf te versterken in je levenskwaliteit en eigenwaarde.

Wij luisteren graag…


Waarin zijn we gespecialiseerd?

Mentaal holistische en energetische coaching en training.

In autisme, in energetische groei, in communicatie problemen.

Psycho educatie in al onze specialiteiten.

Wat zijn onze resultaten?

We kunnen door zorgvuldig uitgekozen en zelf ontworpen beelden en bijhorende kleuren snel en sterk inzetten op intuïtief ‘het juiste’ te kiezen wat op DIT MOMENT nodig is.

Door diepte psychologie van Jung en systeem therapie in te zetten – achter de schermen – gecombineerd met de karakterkleuren van C.G.Jung en DISK eigenschappen in samenhang met de holistische chakra kleuren hebben we een kleuren pallet gecreëerd waarmee we snel een beeld krijgen waar je talent, je kracht en je ‘oplossingen’ mee zichtbaar worden.

Wie bij ons steeds meespeelt zijn de archetypes.


Laten we samen iets moois opbouwen.