WELKOM

Spiritualiteit die geen wortels heeft in materie is abstract en vaak zelfs arrogant. Het is in de beperking dat je nederigheid en mededogen leert.

Marion Woodman

Ik ben dagdagelijks met spiritualiteit bezig. Niet de spiritualiteit waarvan iedereen denkt dat het spiritualiteit is, wel de energetische laag van spiritualiteit.

Van het aura naar de chakra’s naar de psyché, verbonden met de natuur.

Ik maak mala’s – dàt is mijn werk als ik niet met andere dingen bezig ben. Ik ben en blijf een kunstenaar, een boogschutter die ruimte, vrijheid en zielen voedsel nodig heeft.

Mijn werk – ik ben schrijver van deze materie – ik ben grafisch kunstenaar – gediplomeerd – en maak beelden van deze materie – ik ben vooral sterk verbonden met de natuur – de kleuren – geuren – edelstenen – en met tarot en ook Aura Soma, mijn werk is een recept dat ik ter plaatse maak voor iemand die voor me komt zitten en waarmee ik toevallig spreek.

Dàt maakt mijn werk voor andere complex en dàt is de reden waarom ik als kunstenaar me niet echt ‘goed’ voel in de wereld van coachen en therapeuten.

Dus, ook al coach ik graag, heel graag, ik coach toch het liefst de iets bewustere mens, omdat ik net bijna 11 jaar Jungiaanse diepte psychologie achter mijn hart en ziel heb zitten.

Ik ben sterk ethisch gericht, ik werk nooit met mensen als ik zelf in een intense periode zit in mijn leven. Energetisch kan je dat niet maken, uw energie geef je door, altijd en die moet zo zuiver als kan zijn en omringt met veel liefde vanuit het hart.

Dàt kan ik nu niet bieden – ik trek mezelf even terug om aan grote veranderingen te beginnen in mijn leven – en er te gaan staan wanneer het weer kan.

Maar ik zit niet stil!
In de komende maanden gaat – de inzichtmakerij – een vzw worden – ga ik Ka Sry mala makerij https://kasrymalamakerij.wordpress.com/ in een kunstenaarsstatuut – op de markt brengen – en ga ik mijn verwerkingskunst – en dat mag je letterlijk nemen – in beeld neerzetten bij – Mellie Tilwood art https://mellietilwood.art/

Vanaf nu kan je me dus nog steeds volgen, als kunstenaar en zeker als Ka Sry mala maker.

Bedankt en tot ziens.
Esther

de zon
de maan
de zee
de wolken
het vuur – het water – het strand – de lucht